Een positief verschil maken voor mensen, teams en organisaties. Die baseline prijkt op mijn LinkedIn pagina. Ze vat samen wat ik wil betekenen voor anderen. Ze was ook de belangrijkste motivator om een tweejarige coachopleiding aan te vatten. Een positief verschil maken voor mensen, nee, dat lukte me nog niet volledig. De focus op het professionele binnen de coachtrajecten in mijn betaalde-job-context is voor mij een hindernis om mensen écht vooruit te helpen. Een mens is zoveel meer dan zijn job, en hetgeen er naast ligt kan ik naar mijn gevoel onvoldoende aanraken.
Een hele tijd was ik zoekende…

En dan kwam een diagnose, een operatie, herstel, nog een operatie, verplichte rust. In die rust vond ik mijn missie: ik wilde mensen en groepen coachen in hun ‘volledigheid’, als bijberoep.
Coachen als bijberoep, ok… maar hoe? Mijn levensweg kruiste precies op dat moment die van Frank Bruining. Hij bracht me in contact met de levenswijsheid van de Inca’s. Hij leerde me over energie, over evenwicht, over onvoorwaardelijke liefde, over loslaten en bijhouden, over doorleven en verwerken, over verbinding met de natuur, over intenties, over kracht, over moeder aarde en vader kosmos, en over nog zoveel meer.

De naam en het logo kwamen me tegemoet in mijn dromen. Fleur de Lune – coach.inge dicht bij jouw natuur. De puzzelstukken vallen in elkaar. De ‘klassieke’ inzichten zoals gestalt, creatief, oplossingsgericht, systemisch en NLP vermengen zich met de inzichten en levenswijsheid van de Inca’s. Natuurcoaching, wandelcoaching, meditatie en mindfulness inspireren me en vervolledigen de Fleur de Lune aanpak.

Ik begeleid mensen en groepen op hun levenspad. Voor de workshops en gesprekken trekken we liefst de natuur in. Coachees ervaren hoe de antwoorden op hun vragen als vanzelf komen, in een combinatie van hoofd, hart en buik. Het hoofd werkt bij de meeste coachees al voldoende, ik help hen de stem van hart en buik te voelen. Ze verbinden zich met de natuur in hen en rondom hen en leren voelen – en niet alleen (over)denken – waar hun pad ligt. Ze leven lichter en leren surfen op de golven van het leven.

Similar Posts