Voor elk juridisch vraagstuk een specialist

Atrius is een advocatenkantoor uit Herentals – strategisch gelegen tussen Antwerpen, Turnhout, Hasselt en Mechelen – dat kan bogen op een jarenlange praktijkervaring. Met een team van 11 advocaten en 4 bedienden hebben wij de nodige kennis en ondersteuning in huis om zowel de belangen van uw onderneming, als die van u persoonlijk optimaal te behartigen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor elk juridisch vraagstuk een specialist. Bij Atrius Advocaten bent u aan het juiste adres voor advies op maat!

Een jarenlange praktijkervaring, een doorgedreven specialisatie in combinatie met een persoonlijke aanpak maken van Atrius Advocaten úw juridische partner. Particulier of onderneming; adviesverlening, KMO-begeleiding, debiteurenbeheer of gerechtelijke tussenkomsten…
U kan steeds bij ons terecht.

Zet de stap naar Atrius Advocaten! Durf tijdig advies vragen en voorkom zo problemen, wij zoeken samen de juiste oplossing.

KMO-begeleiding van A tot Z

Een volledige dienstverlening naar bedrijven toe behoort tot onze core business. Anticiperen is in deze rechtstak een kernwoord. Door het creëren van een solide basis (redactie contractdocumenten, algemene voorwaarden,…) kunnen vaak problemen voorkomen worden.
LEES MEER

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

Aansprakelijkheids- en verzekerings-recht omvat zeer veel uiteenlopende aspecten, zowel uit uw eigen dagelijks leven als dat van uw bedrijf.Zo kan bijvoorbeeld één van uw kinderen schade veroorzaakt hebben aan de wagen van uw buur, kan u betrokken zijn bij een verkeersongeval, of werd u slachtoffer van een brand. 
LEES MEER

Bouwrecht en onroerend goed

De Belg wordt nog steeds geboren met de spreekwoordelijke baksteen in de maag. Helaas loopt bouwen en verbouwen niet altijd van een leien dakje, met de nodige discussies tot gevolg tussen bouwheer, architect, de verschillende aannemers en de betrokken verzekeringsmaatschappijen.
LEES MEER

Atrius advocaten Vertellen

Elke maand schrijft een van de advocaten van Atrius een blog over het laatste nieuws