Inleiding

De Belgische Beroepsvereniging Therapeuten en Coaches (BBTC) heeft als bestuur Lieselot De Tant en Joke Roels.
Het logo van de boom is het symbool voor de gezondheidszorg als geheel, waarbij iedere tak een andere discipline vertegenwoordigt. De ene tak complementair aan de andere, tezamen zorgen ze voor een gezond geheel waarin het individu vanuit verschillende perspectieven benaderd en ondersteund wordt. Artsen, paramedici, psychotherapeuten, coaches, therapeuten en alle andere schakels in de gezondheidszorg dragen bij en vinden hun plek als tak van dezelfde boom.
We zijn volop bezig om een goed onderbouwde Beroepsvereniging BBTC op te starten (lanceerdata FB 15 juli, 1 okt Website) waarin erkenning van het beroep van Therapeuten en Coaches, opleidingen en netwerken centraal staan.
Wij, Roels Joke en Lieselot De Tant willen de stem vertegenwoordigen van al deze prachtige therapeuten en coaches die dag in en uit met hart en ziel diegene die het nodig hebben ondersteunen.
Wij willen mee jullie wetenschappelijke kennis onderbouwen, lobbyen bij de overheid om ook voor jou erkenning van je beroep te verkrijgen, om jou een platform te geven waar kennis en netwerken kunnen leiden tot mooie samenwerkingen, waar we samen kunnen groeien zodat ze niet meer om ons heen kunnen en beamen dat naast onze zeer waardevolle psychologen ook therapeuten en coaches zeer waardevol werk leveren.
En niet te vergeten laten we de handen in elkaar slaan zodat we samen een antwoord kunnen bieden op de talrijke wachtlijsten.
Heb jij interesse in een degelijke Beroepsvereniging die het beste van zichzelf geeft om jou helemaal in jouw kracht te zetten?

Even voorstellen