Wij versterken zelfstandige hulpverleners
BBCT vertegenwoordigt de coaches. Ze behartigt de sectorspecifieke belangen van deze bedrijfstak. BBCT staat voor advies, netwerking en lobbykracht.
Klik Hier
Belgische beroeps vereniging voor therapeuten en coaches
BBCT vertegenwoordigt de coaches. Ze behartigt de sectorspecifieke belangen van deze bedrijfstak. BBCT staat voor advies, netwerking en lobbykracht.
Klik Hier
Previous
Next

OVER ONS

Als coaches en therapeuten zijn we allemaal gepassioneerd door wat we doen. De aanleiding om ons om te scholen tot therapeut of coach is voor ieder individueel. De ene maakt eindelijk die jeugddroom waar, de andere vertrekt vanuit een eigen ervaring, voor nog iemand anders is het misschien een combinatie van beide of nog iets helemaal anders.

De vraag naar begeleiding bij “mentale problemen” is nog steeds groter dan het aanbod en de wachtlijsten worden alsmaar langer. Zeker nu de hele COVID-pandemie zwaar doorweegt op het sociaal en mentaal welzijn. De gevolgen van de lockdowns zullen nog jaren naslepen, zowel voor volwassenen, ouderen, jongeren en kinderen.

Er is staat een heel leger aan therapeuten en coaches klaar, die samen met de psychologen ten strijde willen trekken tegen psychosociale problemen. We hebben allemaal de nodige opleidingen gevolgd en blijven ons regelmatig bijscholen.

Daarom wordt het tijd om ons te verenigen. Deze beroepsvereniging is ontstaan vanuit dezelfde passie voor jou, coach en/of therapeut. Omdat ook wij mooi werk leveren en omdat wij een plaats en erkenning verdienen binnen de gezondheidszorg.

 

Samen zorgen voor onze cliënten en voor elkaar

Wil jij graag

Deel uitmaken

van een warme en kwaliteitsvolle community, waar vertrouwen, samenwerking, ondersteunen en doorverwijzing centraal staan?

Je netwerk

van gezondheidswerkers en doorverwijzers uitbreiden

Op regelmatige basis

boeiende en leerrijke opleidingen blijven volgen

Naast werken in je bedrijf

ook werken AAN je bedrijf

Meewerken aan de erkenning

van het beroep therapeuten en coaches

Jouw expertise delen

met collega's aan de hand van opleidingen

Genieten van

voordelen bij onze partners

Word dan nu lid van BBTC, dé beroepsvereniging voor therapeuten en coaches.

Als lid van deze beroepsvereniging word jij gesteund door je collega’s, vind je altijd iemand op wie je kan terugvallen wanneer nodig, breid jij jouw netwerk verder uit, word je nog zichtbaarder voor cliënten en doorverwijzers en maak je deel uit van een professioneel zorgnetwerk.

Blijf op de hoogte

Nog niet overtuigd, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de ons maandelijkse blog  en updates over  BBTC