Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
okt 1

Start to Coach door Karine Oosterbos

oktober 1

Jij wil leren coachen? Geweldig. Misschien weet je zelfs al waarin je je later wil gaan specialiseren. Misschien ook niet. Wel, je begint sowieso bij het begin en dat is bij communicatie. Zodat jij kan leren communiceren en coachen mét impact.

Jij wil leren hoe je anderen kan begeleiden, op een authentieke, praktische en duurzame manier? Je vindt het belangrijk om jouw eigenheid, persoonlijke kracht en intuïtie daarin te integreren? Dan is de Start to Coach opleiding iets voor jou.

Deze opleiding vormt jouw basis als toekomstig coach en focust op gesprekstechnieken. Je leert dus te communiceren als coach. Geloof me, dat maakt een groot verschil!

De methodiek is opgebouwd vanuit de I.V. benadering. I.V. staat voor Interactionele Vormgeving en is integratief en cliënt georiënteerd. Via interactie, gericht op zowel denken, doen als voelen, ga je samen met de cliënt in op zijn/haar hulpvraag en ga je mee op pad.

Coachen, dat leer je door het te doen. Oefening is de sleutel. Praktijk hoort dus bij de opleiding en ja, ook via rollenspelen. Daar leer je het meest van, echt waar. Mijn eigen ervaring als coach deel ik graag met jou. Zo vertrek je meteen ook vanuit echte cases, gericht op transformatie.

De Start to Coach opleiding is een vijfdaagse opleiding, die vertrekt vanuit een integratieve methode, gericht op communicatie, waarbij je leert zien en horen wat er niet gezegd wordt. Je ontdekt je eigenlijk leerstijl en leert die van jouw cliënt herkennen. We gaan aan de slag met intake- en verdiepingsgesprekken en je leert hoe je een coaching traject kan afronden. Je wordt een echte expert in communicatie!

Ook de deontologie van een goede coach, de do’s & don’ts en dossierbeheer komen aan bod, net als meerdere coaching modellen zodat je begrijpt dat coaching werkelijk een vakgebied is.

De opleiding is praktisch! Het vele oefenen draagt tevens bij tot jouw persoonlijke ontwikkeling door vanuit meta-positie naar jezelf en de context te kijken.

Je volgt les via live lesdagen (fysiek of online), een ondersteunend leerplatform met tutorials, theorie, presentaties en oefeningen, een gesloten mastermind groep op FB, wekelijkse opvolging via mail en een syllabus. De coach modellen en oefeningen die je met oefen cliënten kan doen, vind je op het platform ook terug in een printbare versie. Geen excuses dus om niet met de tools aan de slag te gaan.

Reeks 7:
5 (live of online) lesdagen op zaterdagen: 01/10/22, 15/10/22, 29/10/22, 19/11/22 en 03/12/22 van 9.30 u – 15.30 u, tussendoor ondersteund via oefeningen en lessen in het online leerplatform. Deze vorming gaat door vanaf 4 deelnemers met een maximum van 12.

Jouw investering voor deze opleiding bedraagt 1395€ + 21% BTW. Zowel de lessen als het ondersteunende materiaal (online leerplatform, tutorials, oefeningen, presentaties, mastermind groep, opvolging en syllabus) is hierbij inbegrepen.

Koop vandaag nog jouw plaats en begin met groeien

Klik hier 

 

Gegevens

Datum:
oktober 1
Evenement Categorie: