Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.
jun 2

Overwin je Alcoholverslaving, een praktische én spirituele benadering met Caroline Geirnaert

juni 2 @ 19:30 - 20:30 CEST

Virtual Evenement Virtual Evenement

Meer en meer hoor je mensen die beseffen dat ze een alcohol uitdaging hebben. Meer en meer Bekende Vlamingen alsook Bekende Nederlanders komen hier voor uit. En nog eens meer en meer lees je hier boeken over.
Allemaal fijn, en de bedenking van mijn kant is: hoe zit het met al die andere mensen die er liever niet mee naar buiten komen, dat het zo maar zou kunnen zijn, dat die dagelijkse nood aan “dat wijntje” na het werk, of na een beproeving, of een succes geen genieten meer is, maar een echte regelmatige behoefte is geworden.
Veel mensen zijn hier verlegen over, of beseffen misschien (nog) niet dat er misschien een probleem is.
En hoe is het voor de mensen die in de nabije omgeving wonen of leven, van iemand die geen gewone genieten-gelegenheidsdrinker is.
Alcoholisme, is een verslaving én is een groeikans.
Verslaving is een onvrijheid, en door die te overwinnen word je weer vrij.
In deze uiteenzetting geef ik je graag praktische, positieve en wijze ondersteuning als je wil afkomen van dwangmatig handelen. In deze heb ik het over alcoholisme, doch het kan toegepast worden naar elke soort verslaving.
Heb je zelf een issue met alcoholverslaving, of ken je iemand in je nabije omgeving? Of vind je het een interessant onderwerp? Dit kunnen allemaal redenen zijn om bij de training te zijn!

Schrijf je in via de onderstaande link

Registreer 

Gegevens

Datum:
juni 2
Tijd:
19:30 - 20:30 CEST