Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mrt 3

CONTEXTUEEL DENKEN… WASDA?!

maart 3 @ 09:30 - 16:00 CET

De balans is de therapiepraktijk van Wim en Griet, die beiden geschoold zijn in de contextuele therapie. Wim en Griet hebben beiden een achtergrond in hulpverlening, waar zij jongeren, jongvolwassenen en hun gezinnen begeleidden. Zij kozen er beiden voor om zich contextueel te scholen om deze kennis in te zetten in het hulpverleningswerkveld. Samen begonnen ze aan De Balans om ook mensen individueel, als koppel of met hun gezin therapeutische ondersteuning te kunnen bieden bij allerhande problematieken. Sinds begin 2022 vestigden zij hun nieuwe praktijk in Westerlo. Daar willen zij niet enkel individuele therapie bieden, maar ook lezingen geven, opstellingen aanbieden, en wie weet wat meer…

Contextueel denken, wat is dat nu juist? En hoe kan je dit inzetten als coach of therapeut? In eerste instantie willen Griet en Wim ervoor om een dagopleiding aan te bieden rond het contextuele denken, de belangrijkste termen, en hoe zie je dit terugkeren bij jezelf en bij je cliënten? Ze willen handvaten bieden om de cliënt niet individueel te bekijken, maar in zijn context, waar heel vaak de oorsprong van heel wat problemen te vinden is. Wil jij mee kijken naar wat contextueel denken kan bieden voor jouw cliënten? Dat kan!

Wanneer?:  Op donderdag 3 maart, van 9u30 tot 16u

Wat?: een dagopleiding waarin de belangrijkste termen van contextueel denken uitgelegd en gekaderd worden, en waar er kans is om dit te bekijken en toe te passen bij jezelf en/of bij je clienten.

Waar?: dit wordt een online opleiding, dus vanuit je eigen woonkamer of praktijk.

Onkosten:

BBTC-leden:  100€ voor de volledige dag + hand outs die je via mail worden doorgestuurd

Niet leden: 120€ voor de dag + hand outs die je via mail worden doorgestuurd.

 

Inschrijven via mail naar griet.debusser@outlook.com. Vermeld uw naam, mailadres, telefoonnummer, eventueel uw BBTC-inschrijvingsbewijs en graag ook de professionele context van waaruit u deze opleiding wilt volgen. Uw inschrijving dient vooraf betaald te worden via overschrijving.

Gegevens

Datum:
maart 3
Tijd:
09:30 - 16:00 CET